Η ομάδα πωλήσεων της εταιρίας αποτελείται από 3 πωλητές με πολυετή πείρα, ενώ ένα μεγάλο δίκτυο μεταπωλητών έχει αναπτυχθεί σε όλη τη χώρα.

Στον τομέα της εκπαίδευσης στελεχώνεται από καταξιωμένους course instructors με τεράστια απήχηση στον τομέα του fitness και της φυσικοθεραπείας.

Η εισαγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και η επιμονή στη λεπτομέρεια, έχει αναδείξει την A2Z fitness σε μία από τις πιο καινοτόμες επιχειρήσεις στο χώρο. Από τον τομέα του personal training έως το group training και τη φυσικοθεραπεία, η εταιρία διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις και μετατρέπει τη γυμναστική σε μια μοναδική εμπειρία άσκησης. Βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημά της αποτελεί η συνεχής παρακολούθηση και η ενεργός συμμετοχή των μελών της ομάδας της σε κάθε διεθνές γεγονός που σχετίζεται με τη δράση της, η προσήλωση στην μεταφορά τεχνογνωσίας από το εξωτερικό στην εγχώρια αγορά, καθώς και η αυστηρή δέσμευση στην ποιότητα κάθε προϊόντος που εντάσσεται στη δραστηριότητα του οργανισμού.

Η A2Z Fitness πραγματοποιεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα συνέδρια και events, πάντα με κεντρικό άξονα το fitness, τα οποία στοχεύουν στην εξέλιξη των επαγγελματιών άσκησης και στην εκπαίδευση του κοινού στις πιο σύγχρονες τάσεις.

Οι μελλοντικοί στόχοι της εστιάζουν στην ενεργητική προώθηση των προϊόντων της στο μέγιστο δυνατό κοινό και στην υιοθέτηση κάθε νέας μεθόδου που παρουσιάζει διεθνή απήχηση.