Οι αξίες μας

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ

Αναπτύσσουμε την καινοτομία μας. Ανανεωθείτε ξανά (αν αυτό είναι που χρειάζεστε), μέσω της RAD. Μια αδιάκοπη κίνηση για το καλύτερο είναι αυτό που μας κρατάει μπροστά  και γι ‘αυτό η RAD δεν σταματάει ποτέ να κυνηγάει την πιο αγνή μορφή λειτουργικού σχεδιασμού.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η κίνηση ζει τόσο στο μυαλό όσο και στο σώμα. Η RAD συνδέει και τα δύο. Η βαθιά γνώση και η επαγγελματική εμπειρία μας τροφοδοτούν την σκέψης μας στην κινητική εκπαίδευση για επαγγελματίες της υγείας, αθλητές και ασκούμενο.

ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Η υγιεινή διαβίωση είναι η ζωή μας. Γνωρίζουμε ότι οι ενεργοί άνθρωποι ζουν περισσότερο. Γνωρίζουμε επίσης ότι τείνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο γνωρίζουμε ότι η RAD διαδραματίζει σημαντικό ρόλο βοηθώντας τους ανθρώπους να παρακινούνται καθημερινά…

ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Οι μητέρες μας είχαν δίκιο. Η τιμιότητα είναι πάντα η καλύτερη πολιτική. Στη RAD οι πελάτες μας, οι συνεργάτες μας και εμείς οι ίδιοι, μαθαίνουμε να αναπτύσσουμε σωστά και να αξιοποιούμε τα προϊόντα υψηλής ποιότητας, παρέχοντας συνεπή εξυπηρέτηση των πελατών μας και χωρίς ποτέ να υποσχόμαστε πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε.

RADITUDE

Η επιχείρηση μπορεί να είναι σοβαρή, αλλά η ζωή δεν χρειάζεται να είναι.  Αυτός είναι ο τρόπος όπου οι ιδέες γίνονται δράση, το πάθος συναντά τον επαγγελματισμό και οι καλές διάθεση δεν σταματά ποτέ. Αυτός είναι ο τρόπος που βλέπουμε τον κόσμο εμείς.