Κάθε αθλητής Ολυμπιακών Αγώνων στοχεύει ψηλά και θέλει να γίνει ο καλύτερος στον τομέα του. Ο ιδρυτής μας είναι ένας τέτοιος άνθρωπος που έχει στεφθεί τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης και θέτει πάντα υψηλούς στόχους. Το πρώτο γυμναστήριο Les Mills δημιουργήθηκε στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας το 1968. Τώρα, σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μετά , τα προγράμματα της LES MILLS ™ έχουν γίνει γνωστά σε όλο τον πλανήτη, όπου διατίθενται σε συλλόγους και γυμναστήρια και έχουν αγαπηθεί από εκατομμύρια ανθρώπους.

Αφού είδαν το φαινόμενο του Αερόμπικ στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Phillip Mills και η σύζυγός του Jackie, άρχισαν να αναπτύσσουν τάξεις Αερόμπικ και δύναμης, οι οποίες απαιτούν μεγάλα αποθέματα ενέργειας.

Το Fitness είναι κυριολεκτικά στο αίμα μας. Ο Les Mills αν και ο μεγαλύτερος δεν ήταν το μόνο μέλος της οικογένειας που εκπροσωπήσε τη χώρα του στον αθλητισμό. Η σύζυγός του Colleen, η κόρη του Donna και ο γιος του Phillip (ο σημερινός CEO μας), όλοι φόρεσαν το ασημένιο φτερό ως εκπρόσωποι της Νέας Ζηλανδίας.

Ο Phillip εντάχθηκε στην πλήρη επιχειρηματική απασχόληση το 1980 και αμέσως άρχισε να δημιουργεί καινοτόμους τρόπους για να παρακινήσει τους ανθρώπους. Δεν φοβάται να ρισκάρει, ο Phillip και οι συνεργάτες του ήταν οι πρώτοι που δημιούργησαν ομαδικές προπονήσεις οι οποίες καθοδηγούνται από το ρυθμό της σύγχρονης μουσικής. Τα εν λόγω προγράμματα δημιούργησαν ενθουσιασμό στον κόσμο, ο οποίος δημιούργησε ουρές για να λάβει μέρος στα προγράμματα, έτσι ο Phillip κατάλαβε την πραγματική δύναμη της ομάδας γυμναστικής που είχε δημιουργήσει.

Το 1990 αλλάξαμε το παιχνίδι με την προσθήκη barbells στο στούντιο με την original έκδοση του PUMP. Η τεράστια δημοφιλία του στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, ξέραμε ότι ήταν η συνταγή της επιτυχίας. Το 1997, μετονομάστηκε BODYPUMP ™ και το πλήρωμα μας το προώθησε στον κόσμο.

Έτσι γεννήθηκε η Les Mills International .

Από τότε, έχουμε κρατήσει τον σχεδιασμό των προπονήσεων που εμπνέουν τους ανθρώπους να πάρουν τα αποτελέσματα που θέλουν. Τόσο το BODYBALANCE βασισμένο πάνω σε Γιόγκα ™ και το RPM ™ απογειώθηκαν σε δημοτικότητα. Το επόμενο ήταν το BODYCOMBAT ™, σε συνδυασμό πολεμικών τεχνών και προπόνηση φυσικής κατάστασης. Έχουμε αυξηθεί από τότε, τώρα πλέον μπορείτε να βρείτε προγράμματα γυμναστικής μας σε γυμναστήρια σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Ανανεώνουμε τη μουσική και τις κινήσεις σε όλες τις προπονήσεις μας κάθε τρεις μήνες για να κρατήσει τα κίνητρα σας συνεχώς αμείωτα. Αυτή η καινοτόμος προσέγγιση δεν περιορίζει την άσκηση του ομίλου.

For a fitter Planet όπως είναι το σλόγκαν μας , θα πρέπει να εμπνεύσουμε την επόμενη γενιά με νέες εμπειρίες.

Η υπηρεσία μας On Demand online δίνει τώρα στους ανθρώπους την ευκαιρία να πάρουν μέρος στα προγράμματα LesMills που τους ταιριάζουν, 24 ώρες την ημέρα οπουδήποτε και αν βρίσκονται.

Τα φιλικά προς το χρήστη LES MILLS ™ SMARTBAR, LES MILLS ™ SMARTSTEP και LES MILLS ™ SMARTBAND βελτιώνουν τον τρόπο που ασκείται το σώμα μέσω της καλύτερης λειτουργίας και σχεδιασμού.

Η συνεργασία που έχουμε δημιουργήσει με την Reebok μας δίνει τώρα την δυνατότητα να σχεδιάσουμε τη  co-branded ένδυση και υπόδηση.